Fostul atacant de la Arsenal, Kanu a fost jefuit de 11.000 de dolari pe un aeroport din Moscova. Cum a fost posibil

Kanu a fost jefuit de 11.000 de dolari pe un aeroport din Moscova. Fotbalistul era pe drum spre un meci amical organizat de FIFA în momentul în care i-au fost sustrași banii din valiză pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, scrie AFP citând agenția TASS.

Kanu, 41 de ani, care a condus echipa națională a Nigeriei și a jucat pentru Arsenal și Inter Milano, a descoperit că îi lipsesc banii după ce a ajuns în Rusia, plecând din Marea Britanie.

TASS a citat poliția rusă spunând că au reținut doi agenți de manipulare a bagajelor care au descărcat bagajele și ar fi vinovați de furtul banilor. “Banii furați au fost confiscați și vor fi returnați în curând proprietarului lor”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției, Irina Volk. Poliția a confirmat pentru TASS că bagajele îi aparțineau lui Kanu, scrie libertatea.ro

Kanu a jucat în Kaliningrad într-un meci special “Relive the Legends”, duminică, în cadrul unei echipe formată din legendele FIFA împotriva unei echipe de veterani ruși. Echipa lui Kanu a câștigat 6-4.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu