Fostul atacant al naţionalei Franţei Thierry Henry ar putea reveni la Arsenal Londra

Embed:

După ce s-a despărţit de New York Red Bull, Thierry Henry ar putea reveni din nou la Arsenal Londra. Francezul nu va mai juca pentru "turnari", dar ar putea ocupa un post în conducerea sau în postura de antrenor. Acesta este susţinut şi de actualul tehnician al londonezilor, Arsene Wenger.

Francezul Thierry Henry şi-a încheiat aventura la New York Red Bulls, iar până la finalul acestui an, atacatul francez a rămas fără angajament. Acum acesta urmează să se hotărască ce va face anul viitor.

Fostul său antrenor de la Arsenal, Arsene Wenger este convins că acesta va reveni în cadrul clubului londonez.

"Este un om al lui Arsenal. Cele mai bune momente din viața lui au fost aici și cu siguranță el va reveni în acest club. Sub ce formă, în ce funcție, încă nu știu. Asta trebuie să se decidă el", a declarat antrenorul Arsenal, Arsene Wenger.

Wenger crede că Henry ar putea să mai joace o perioadă, însă nu în Premier League. Tehnicianul "tunarilor" îl sfătuieşte pe fostul atacant al naţionalei Franţei să devină antrenor.

"Are toate calitățile necesare să devină antrenor. El e inteligent, devotat, iubeşte fotbalul. Trebuie să se decidă dacă asta vrea să facă pentru restul vieții", a mai adaugat, Arsene Wenger.

Thierry Henry a disputat 376 de meciuri şi marcat 228 de goluri în cele opt sezoane petrecute pe Emirates. În carieră, fostul jucător al formaţiei Red Bull New York a mai trecut pe la  AS Monaco, Juventus şi Barcelona.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu