Foștii miniștri despre numirea directorului MoldSilva: "Este urât când noțiunea de concurs public este utilizată cu sfidare de către Blocul ACUM"

Embed:
Fostul Ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, și-a exprimat nemulțumirea într-o postare pe Facebook despre numirea în funcția de director general al Agenției MoldSilva pe membrul PAS și candidatul pe lista blocului ACUM la parlamentarele din 2019, Valeriu Caisîn. 
"Blocul ACUM continuă să batjocorească noțiunea de „concurs public”. Ieri, Valeriu Caisîn, membru PAS și candidat (sub numărul 37) pe lista blocului ACUM la parlamentarele din 2019, a fost numit director general al Agenției MoldSilva, desemnarea făcându-se de către MADRM, în urma unui „concurs public” organizat în acest sens. Este desigur urât când concursurile publice sunt câștigate de consilierii lui Dodon, dar este la fel de urât când noțiunea de concurs public este utilizată cu sfidare de către componentele Blocul ACUM pentru ași satisface necesitățile interne de partid. După acest nou episod, cu „concurs public eșuat” la alte poziții expuse la concurs vor participa doar membrii de partid PAS, PPDA și PSRM și tot felul aventuriști, chemați să facă figurație. Oamenii serioși, pregătiți și responsabili vor refuza să participe la „concursurile publice” la care câștigă mereu „ai noștri”. Ne-am angajat cu toții să facem schimbarea, să abolim năravurile politice și administrative ale vechilor regimuri și în primul rând ale regimului dictatorial a lui Plahotniuc, dar din păcate, trebuie să constatăm, dragi colegi din Blocul ACUM că puterea va denaturat puternic reperele politice etalate cu ostentație până să ajungeți la guvernare."
Într-o altă postare și ex-ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, și-a exprimat indignarea. 
"Depolitizarea" institutiilor statului continuă... De data aceasta la Agentia "Moldsilva", in fruntea careia a ajuns un membru activ al Blocului ACUM, fiind in lista candidatilor pentru functia de deputat la alegerile din 24 februarie. Cica, conform rezultatelor "concursului......". Pentru comparatie, precedentul Director General al aceastei Agentii nu era membru de partid, ba din contra, era o persoana din sistem, apreciata si respectata in rindul colegilor!"
 

Lasă un comentariu