Foştii fotbalişti ai clubului Sheriff Tiraspol cred într-un parcurs bun al echipei din stânga Nistrului în grupele Ligii Europei

Foştii fotbalişti ai clubului Sheriff Tiraspol vor face galerie echipei în partida cu Lokomotiv Moscova. Aceştia cred într-un parcurs bun al formaţiei din stânga Nistrului în grupele Ligii Europei.

Radu Gânsari, cel care a evoluat la Sheriff în perioada 2014-2017, consideră că gruparea tiraspoleană poate da lovitura în meciul cu Lokomotiv Moscova de pe teren propriu. Asta după două remize fără goluri cu FC Zlin şi FC Copenhaga.

"Le ţin pumnii. Am jucat 3 ani fenomenali acolo. Sunt foarte fericit pentru rezultatele pe care le obţin ei. Cred că va fi un meci interesant cu tribunele pline şi chiar sper că Lokomotiv Moscova se va întoarce acasă cu o înfrângere",  a spus Radu Gînsari, fost fotbalist Sheriff. 

Căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu a jucat la Sheriff în perioada 2004-2006, când echipa nici nu visa la grupele Ligii Europei.

Epureanu este de părere că Sheriff va fi greu de învins de Lokomotiv Moscova, echipă care sezonul trecut a câştigat pentru a şaptea oară Cupa Rusiei şi mai are în palmares şi două titluri de campioană.

"Sper să joace bine şi să obţină un rezultat bun. Asta le urez! Oricum Sheriff este o echipă bună şi acasă poate pune probleme oricărei echipe", a declarat Alexabdru Epureanu, fost fotbalist Sheriff.

Meciul dintre Sheriff şi Lokomotiv se va disputa pe 19 octombrie la Tiraspol cu începere de la ora 22.05. Partida va transmisă în direct de Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu