Fosta membră a trupei Spice Girl, Mel B, a suferit un accident și a fost operată de urgență

Fosta membră a trupei Spice Girls a fost transportată de urgență la spital, în week-end, după ce a suferit un accident în care și-a fracturat două coaste și s-a tăiat la mâna dreaptă, scrie libertatea.ro.

Mel B, în vârstă de 43 de ani, a postat, luni, pe rețelele de socializare o poză cu ea din spital și un mesaj prin care a mulțumit asistentelor, doctorilor și chirurgilor pentru că au ajutat-o, potrivit thesun.co.uk.

Apărând în fotografie cu o mână în ghips, fosta membră a trupei Spice Girls a dezvăluit că și-a rupt două coaste și a avut nevoie de operație de urgență la mâna dreapta, intervenție care a durat trei ore. 

Rănile suferite au forțat-o pe Melanie Brown să anuleze turneul de lansare a cărții sale, dar a promis fanilor din New York că va reveni cât de curând posibil. Mel B nu a făcut încă nicio declarație cu privire la modul în care s-a accidentat. 

În luna august a acestui an, fosta Spice s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare după ce a suferit o tulburare de stres post-traumatic în urma despărțirii de soțul ei Stephen Belafonte. 

În autobiografia intitulată „Brutally Honest' care a fost lansată pe 27 noiembrie, Mel B a mărturisit că a încercat să se sinucidă de mai multe ori. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu