Fosta candidată la ultimile prezidenţiale ruse, a fost dată în judecată pentru că a folosit un iPhone

Ksenia Sobchak, fosta candidată la alegerile prezidenţialele din 2018 din Federaţia Rusă, a fost dată în judecată de compania Samsung pentru că a fost surprinsă folosind un iPhone X în cadrul unui reality show de la post de televiziune rusesc.

Motivul este că fosta jurnalistă şi activistă socială, fusese contractată de Samsung să utilizeze la toate prezențele publice un telefon al producătorului sud-coreean.

Vedeta, care este o personalitate foarte importantă în Rusia, deși a încercat să mascheze ce fel de telefon folosește cu ajutorul unei foi, a reuşit să fie imortalizată.

Cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru că apelează la star-uri pentru a-și plasa produsele la evenimente importante.  Ei s-au aflat în spatele celui mai popular selfie distribuit vreodată pe Twitter, în care, câțiva ani la premiile Oscar, Ellen Degeneres a făcut un selfie cu cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood, relatează playtech.

Xenia Sobchak, în urma procesului intentat de Samsung, pe care compania are şanse mari să-l câştige, riscă să plătească 1,35 milioane de euro. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu