Forum PD la Sângerei! Oamenii au fost îndemnaţi să nu admită accederea la conducerea țării a forțelor extremiste

Embed:

Doar în condiții de pace și de stabilitate politică, Moldova va reuși să se dezvolte economic și social. Este mesajul conducerii Partidului Democrat la forumul de astăzi al Organizației raionale Sângerei. Tot cu această ocazie, peste 600 de oameni au primit carnete de membri de partid.

Reprezentanții Partidului Democrat i-au îndemnat pe oameni să nu admită accederea la conducerea țării a forțelor extremiste.

''Competiția în ziua de 30 noiembrie se va da pentru pace și stabilitate ori instabilitate, haos și dezordine. Toți moldovenii din toată țara trebuie să spună un ferm ''nu'' pentru orice fel de extremism. Haosul reprezintă haosul democrației, cel mai mare pericol pentru posibilitatea de dezvoltare economică'', a spus preşedintele PDM, Marian Lupu.

''Pentru Republica Moldova, lozinca de a opri dezmățul, de a opri bătăliile interne, de a asigura stabilitate este un lucru extraordinar de important. Moldova poate să reușească dacă clasa politică va asigura înțelegere în țară'', a declarat președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Sute de oameni, care sprijină programul PDM, au decis astăzi să devină membri activi ai formațiunii.
Membrii și simpatizanții PDM prezenți la forum spun că ideile promovate de formațiune sunt implementate în localitățile din care provin.

''Una din soluțiile pe care le vrem noi și alegătorii din toată țara sunt locurile de muncă. Să deschidem o întreprindere anume în orășelul Sângerei''.

''Prin localitate, tinerii noștri nu prea au perspective, nu prea au experiență în a atrage niște granturi. Îi ajutăm să scrie aceste business-planuri''.

În raionul Sângerei, Partidul Democrat are peste 2000 de membri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu