Forţau geamurile de termopan şi furau din case. Trei hoţi prinşi de poliţie după 10 spargeri (VIDEO)

Embed:

Trei hoţi de locuinţe au fost prinşi de poliţiştii sectoarelor Râşcani, Centru şi Botanica. Indivizii foloseau o metodă bine cunoscută, cea a forţării geamurilor din termopan. Bărbaţii au pătruns în cel puţin 10 case din sectoarele Râşcani, Centru şi Botanica.

Indivizii sunt doi bărbaţi cu vârsta de 20 ani, care anterior au fost judecaţi, dar şi un minor de 16 ani, originari din UTA Găgăuzia. În urma percheziţiilor la domiciliile lor, poliţiştii au depistat mai multe bunuri materiale, cum ar fi bijuterii din aur, telefoane mobile, carduri bancare, ceasuri de mână, cosmetică şi parfumerie, automagnetole şi altele, pentru care aceştia nu au putut justifica de unde le deţin.

Hoţii au fost surprinşi de camerele de supraveghere cum planuiau furturile, dar şi cum au pătruns în locuinţe şi au săvârşit spargerile.

Bărbaţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 ore, iar minorul este cercetat penal în stare de libertate. Hoţii riscă închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

În perioada vacanţelor, cînd furturile din locuinţe se intensifică, Direcţia de Poliţie Chişinău a intensificat măsurile de monitorizare şi combatere a infracţiunilor şi de reţinere a hoţilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu