Forţaţi să urce într-o maşină condusă de un şofer beat criţă. DRAMA unei familii

În noapte de joi spre vineri, puţin după miezul nopţii, un taximetrist din Bucureşti a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a văzut în trafic, în zona Republica, un şofer care a urcat cu forţa mai multe persoane într-un autoturism, scrie realitatea.net.

Apelul a fost preluat de poliţiştii de la Brigada Rutieră care au plecat în direcţia indicată, ţinând legătura cu taximetristul care urmărea maşina.

"La aproximativ cinci minute după apel, poliţiştii rutieri au reuşit depistarea autoturismului în trafic, pe Şoseaua Fundeni. Poliţiştii au blocat autoturismul, au identificat ocupanţii acestuia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-o informare remisă de Brigada Rutieră.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele urcate cu forţa în autoturism erau concubina şi copilul conducătorului autoturismului

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul băut fiind condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu