Formaţiunile PAS, PPDA și PLDM, HUIDUITE la Orhei. Unde s-au ascuns liderii politici

Embed:

Formaţiunile PAS, PPDA și PLDM huiduite la Orhei. Peste două mii de locuitori cu mături în mână au protestat împotriva reprezentanților acestor partide pentru că vor să blocheze proiectele de infrastructură din oraşul lor. Manifestanții au scandat "Afară din Orhei!" mai mult de o oră, în timp ce membrii PAS, PPDA și PLDM se ascundeau într-un magazin.

"Marș din oraș! Fricoși! PAS cu DA, marș din oraș! Unu, doi, unu, doi, Maia Sandu la gunoi! Afară din Orhei!"

Ulterior, protestatarii au format un coridor ca să le permită membrilor PAS, PPDA și PLDM să plece. Aceștia au așteptat minute bune să iasă reprezentanții formațiunilor, însă, aşa şi nu a ieşit nimeni.

"Afară! Faceți coridorul mai larg, vă rog frumos! Afară din Orhei! Noi nu vă vrem! Maia Sandu deja a închis școlile! acum a venit să închidă și Orheiul nostru prosper!"

În cele din urmă, primul care a decis să plece a fost secretarul general al Partidului Platforma "DA", Chiril Moțpan. Acesta însă a fost huiduit minute în șir.

"Șobolani! Șobolani! Afară din Orhei și din Moldova! Azi din Orhei, mâine din Moldova!"

În tot acest timp, ordinea publică a fost asigurată de poliţişti. Nu este pentru prima dată când reprezentanții celor trei partide sunt luaţi la ocară în orașele în care merg. Acum două săptămâni, când aceștia au mers la Nisporeni, locuitorii s-au arătat nemulțumiți că politicienii vor să organizeze o manifestare în scop electoral.

O săptămână mai târziu, activiștii formațiunilor din opoziția extraparlamentară au fost alungați de la Ungheni de localnici pentru că vor să destabilizeze situația din țară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu