Formaţia germană Hamburg a rămas fără antrenor după rezultatele proaste obţinute în Bundesliga

Embed:

Formaţia germană Hamburg a rămas fără antrenor! Mirko Slomka a fost demis după ce în primele trei etape din Bundesliga echipa sa a obţinut doar un punct şi este lanterna roşie a campionatului.

Mirko Slomka a rezistat doar şapte luni pe banca tehnică a formaţiei Hamburg. Tehnicianul german a fost demis de conducerea clubului din cauza rezultatelor slabe de la începutul acestei luni.

În primele trei etape, Hamburg a obţinut doar un punct şi este pe ultimul loc în Campionatul Germaniei. Slomka a preluat Hamburg în luna februarie, înlocuindu-l pe olandezul Bert Van Marwijk. Antrenorul neamţ a reuşit să o salveze pe Hamburg de la retrogradare. Slomka este al 11-lea antrenor de care conducerea clubului s-a despărţit în ultimul deceniu. Mirko Slomka, în vârstă de 47 de ani, a antrenat în carieră doar echipe din Germania, Schalke şi Hannover.

Hamburg a rămas fără antrenor cu câteva zile înainte de meciul de pe teren propriu cu campioana Bayern Munchen, din etapa a patra a Bundesligii. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 16.30 de minute. În timpul apropiat oficialii lui Hamburg urmează să anunţe numele noului antrenor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu