Forfotă mare la palatul Snagov din România, unde mâine urmează să se căsătorească fiica lui Băsescu

Embed:

Forfotă mare la palatul Snagov din România, unde mâine urmează să se căsătorească mezina preşedintelui, Elena Băsescu. Potrivit presei de la Bucureşti, rochia miresei costă  4.500 de euro. La nuntă sunt aşteptaţi 600 de invitaţi, printre care premierul moldovean Vlad Filat şi primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Edilul a confirmat pentru Publika TV că a fost invitat, dar a subliniat că nu ştie deocamdată dacă va merge la nunta Elenei Băsescu.

Elena Băsescu spune că a ales ca aranjamente, flori de grădină: trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz pal, culoarea-tematică a întregului eveniment.

Cununia religioasă va avea loc la "Biserica Sfântul Spiridon cel Nou" din Bucureşti. Mirii vor purta cununii din argint bătute cu rubine, smaralde şi diamante, pe care parohia le-a comandat anul trecut. Verighetele vor fi din aur roz şi au un mesaj de dragoste inscripţionat pe interior. Rochia de mireasă a mezinei preşedintelui a fost realizată de designerul român Anca Maxim şi este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală si tafta.

"Va purta piese interpretate după portul tradiţional românesc. Asta poate însemna orice: un brâu tradiţional, poate un ilic, poate va avea ceva în păr. Va avea cu siguranţă o rochie albă, împodobită. Există un zvon că va avea două rochii", a menţionat Iulia Albu, fashion editor.

Naşi de cununie vor fi preşedintele tineretului PDL, Răzvan Mustea şi soţia acestuia, Aura.

Meniul petrecerii de nuntă costă 74 de euro. Invitaţii vor avea pe masă caviar şi creveţi. Bucătarii vor pregăti parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie, strugure pe măr copt, gelantină de fazan învelită în mozaic de legume şi simfonie de fructe de mare cu somon fume. Atmosfera de la nunta mezinei preşedintelui va fi întreţinută de Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu