Forfotă mare la Nisporeni! Pregătirile pentru cel mai mare concert sunt în toi

La Nisporeni este forfotă mare. Pregătirile pentru concertul grandios de duminică seară sunt în toi. Muncitorii au început să instaleze scena pe care vor evolua marii artiști.

Organizatorii promit un eveniment special, cu muzică live.

"Lumini vor fi multe. O să fie două ecrane pe laterală mari, de 30 de metri pătrați. O să fie suficient care cred că o să fie suficient, dar nu cred, sigur o să fie suficient."

Pe scenă vor evolua artiști cunoscuţi din ţară şi de peste Prut. Printre ei este Antonia și formația 3 Sud-Est. Marea supriză va fi însă trupa Carla`s Dreams. Copiii îi așteaptă cu nerăbdare pe artiști și le-au învățat deja piesele ca să poată fredona alături de ei.

Dar pe scena din Nisporeni va avea loc şi o paradă de măști inedite, iar seara va culmina cu un spectacol de artificii. De asemenea, toți cei care vor veni la concert se vor putea încălzi cu un pahar de vin fiert și vor primi gustări gratis. Între timp, la târgul de iarnă din oraş copiii se distrează de minune.

Pentru că e mare îmbulzeală, organizatorii au mai instalat un tobogan. Și patinoarul este mereu plin.

"Am venit de mai multe ori și un pic te mai înveți, dar acum că a nins e un pic mai greu."

"E minunat pentru copii. Îi mai scoatem și noi la distracție. E costisitor, pentru oamenii departe de Capitală, e mai bine mai aproape."

"Foarte mulțumiți. Au unde copiii să se distreze, să se joace. "

Târgul de iarnă de la Nisporeni este organizat de Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Acesta va fi deschis pentru vizitatori până în data de 31 ianuarie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu