Forfotă mare înainte de meciul Real - Barcelona! Biletele rămase pot fi găsite la bişniţari

Embed:

Forfotă mare la Madrid, înainte de partida dintre Real și Barcelona! Preţul unui bilet pentru El Clasico ajunge la aproape 3.000 de euro pe piaţa neagră. Iniţial cel mai scump tichet costa 340 de euro. 

Real Madrid va întâlni Barcelona în cea de-a 12-a etapă din Primera Division. Partida a stârnit un mare interes din partea suporterilor. Cele 80 de mii de bilete au fost vândute ca pâinea caldă în doar două zile, iar acum tichetele pot fi găsite doar pe piaţa neagră.

Pe site-urile de anunțuri din Spania au apărut în vânzare biletele, iar cel mai scump dintre ele costă 2700 de euro. De opt ori mai mult față de prețul oficial.

Potrivit caselor de pariuri, galacticii sunt considerați favoriţi în partida cu Barcelona.

"Dacă jucăm pe stadionul propriu şi avem alături fanii noştri, mereu voi spune că Real Madrid este favorită. În mod evident, vom juca împotriva unei echipe bune, dar am mare încredere în puterile noastre", a spus antrenorul Real Madrid, Rafael Benitez.

Vedeta catalanilor, Lionel Messi, a revenit la antrenamente după o accidentare, suferită cu 2 luni în urmă. Conform presei catalane, argentinianul are şanse mari să joace în cel mai aşteptat meci din această toamnă.

"Dacă voi spune că Real Madrid este o echipă mai slabă, cred că ar fi o declarație răsunătoare. De fiecare dată când am fost întrebat despre Real Madrid am vorbit la fel, indiferent de antrenorul echipei. Este un adversar foarte puternic, având cei mai buni jucători din lume pe fiecare poziţie", a zis mijlocaşul Barcelonei, Andres Iniesta.

Partida dintre Real Madrid şi Barcelona se va disputa sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, cu începere de la ora 19:15. Catalanii sunt pe primul loc în campionat şi au cu trei puncte mai multe decât "galacticii".

Înainte de partidă, organizatorii au întreprins măsuri sporite de securitate după atentatele care au avut loc la Paris.

Zona stadionului Santiago Bernanbeu este controlată şi supravegheată începând de joi. Poliţiştii vor folosi şi câini antrenaţi pentru descoperirea substanţelor explozibile.

Trei inele de securitate vor fi dispuse pentru a împiedica vreun spectator să intre pe arenă fără bilet, iar fanii echipei oaspete vor avea dreptul să pătrundă primii pe arenă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu