Forfotă mare în Regatul Unit. Se fac ultimele pregătiri pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Embed:

Mâine va fi sărbătoare în tot Regatul Unit. Prințul Harry se va căsători cu aleasa lui, actrița Meghan Markle. Până atunci, Londra face ultimele pregătiri pentru ceremonie. Cavaleria regală a repetat drumul pe care îl va face în ziua cea mare.

Călăreții s-au îmbrăcat în aceleași haine pe care le vor purta în ziua nunții și au respectat cu exactitate toate ritualurile.

"Această repetiție este foarte importantă pentru toți cei implicați. Ne-a dat șansa să simţim ritmul acelei zile, cât de repede sau de încet trebuie să ne mișcăm. Iar caii au văzut traseul și s-au deprins cu el", a menţionat un călăreţ-

Sute de localnici au urmărit de pe trotuare repetițiile: "Cred că oamenii care vor urmări toată ceremonia vor fi surprinși plăcut de faptul că se vor afla foarte aproape de Harry și Meghan. Cred că atunci când Will și Kate s-au căsătorit, oamenii erau mult mai departe de caretă".

Între timp, casele de pariuri din Marea Britanie au întocmit o listă a celebrităților care, cel mai probabil, vor fi prezente la nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle. Printre invitați s-ar număra soții Beckham, Elton John sau Patrick Adams, colegul de platou al actriţei în serialul "Suits".

De asemenea, pariorii cred că prima melodie de la nuntă va fi interpretată de Ed Sheeran, un apropiat al Casei Regale și prieten al prințului Harry. Potrivit estimărilor, la ceremonie vor fi prezenți între 600 și 800 de invitați.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu