FORFOTĂ MARE în PMAN. Organizatorii promit o seară de neuitat de Ziua Independenţei

Embed:

În Piaţa Marii Adunări Naţionale astăzi a fost forfotă mare. Dis-de-dimineaţă, s-au făcut repetiţii pentru buna desfăşurare a concertului organizat cu oazia Zilei Independenţei. Muncitorii au instalat decorurile şi au amenajat scena. Dansatorii din centrului oraşului care făceau repetiţii au adunat zeci de spectatori.Oamenii spun că deja simt atmosfera de sărbătoare în Capitală. 

Toate evenimentele şi concertele dedicate Zilei Independenţei Republicii Moldova vor fi în direct pe PUBLIKA TV şi PUBLIKA.MD.
 
Printre interpreţii care au făcut repetiţii în ajunul sărbătorii sunt Zinaida Julea, Surorile Osoianu, orchestra fraţilor Advahov şi ansamblul Fluieraş. Artiştii ne-au mărturisit că pregătirile au început acum o lună.

"Venim cu un program interesant, cu soliştii ansamblului nostru, cu dansatori, o să fie foarte interesant", a spus Edgar Ştefăneţ, dirijorul ansamblului "Fliueraş".

Lucrările pentru montarea scenei au durat aproximativ o zi.

Organizatorii promit oaspeţilor care vor ajunge duminică în centrul Capitalei o seară de neuitat.

"Seara va fi o surpriză cu artişti şi formaţii foarte cunoscute şi foarte aşteptate de la noi, de peste hotare, va fi un mare spectacol cu lumini", a explicat Svetlana Frumusachi, regizor al evenimentului.

Unii turişti s-au bucurat că au venit la Chişinău, în ajun de Ziua Independenţei:

"Noi am venit din Israel, ca să participăm la concertul de Ziua Independenţei şi suntem foarte bucuroşi".

Străinii nu au putut sta locului la auzul muzicii populare moldoveneşti.

Programul activităţilor dedicate Zilei Independenţei va începe la ora 08:30 de minute cu depunere de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi la complexul memorial Eternitate. Evenimentul se va încheia cu un concert grandios.

Poliţiştii atenţionează petrecăreţii că băuturile alcoolice sau obiectele periculoase sunt strict interzise.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu