Forfotă mare în ajun de Sfântul Valentin. Ce surpriză a pregătit interpreta Katalina Rusu iubitului său

Embed:

În luna dragostei plouă cu reduceri. În ajun de Sfântul Valentin, vânzătorii se întrec în oferte atractive. Unii scad prețurile și cu 70 la sută, iar alții, oferă două cadouri la preț de unu.

De reduceri a profitat şi interpreta Katalina Rusu, care și-a adus prietenul la cosmetician.

"M-a surprins foarte mult, m-a luat pe neașteptat și cu siguranță, îi fac și eu o provocare. Recomand, evident că sunt benefice pentru aspect, respectiv mai practic asemenea curățiri faciale, sunt recomandate două pe parcursul unui an",  a declarat Andrei Croitoru.

Interpreta este sigură că a făcut alegerea perfectă.

"Pentru bărbații care nu au curajul poate să frecventeze un salon cosmetologic, pentru asta sunt jumătățile sale și chiar am vrut să-i fac o supriză, pentru că mă gândesc la sănătatea lui", a declarat interpreta Katalina Rusu.

Alţii aleg cadouri şi mai îndrăzneţe.

"M-a surprins foarte mult în acest an când bărbații realmente au mers la certificate cadouri foarte interesante. Ceea ce s-a întâmplat la noi în clinică, soțul unei doamne a procurat un certificat cadou pentru soție, procedura de augmentară mamară, deci mărirea sânilor", a spus Veronica Vîzdoagă, cosmetician.

Totuşi majoritatea bărbaţilor optează pentru cadouri tradiţionale.

"Ieri am observat că mulți bărbați, soți vin după cadouri și optează mai mult pentru parfumuri și seturi de îngrijire pentru corp și față. "

Iar un alt magazin oferă două ceasuri la preț de unu. Vânzătorii spun că cel mai des, se cumpără bijuteriile care costă până la cinci mii de lei.

"De obicei, bărbații mai mult cumpără certificate de cadou, fiindcă ei știu că doamnele pot să aleagă și au gusturi diferite. Dar doamnele da, aleg ceasuri. Poți să alegi un ceas clasic și o să-i pe gust. "

În trend sunt și dulciurile personalizate.

"Prețurile sunt diferite. De exemplu, patru biscuiți costă o sută de lei. Ciocolatele costă 60 de lei."

"Cel mai bine se vând biscuiții și suvenirurile. "

Ofertele sunt valabile până la sfârșitul lunii, adică inclusiv de Dragobete, varianta românească a Zilei Îndrăgostiților.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu