Ford vine în Raliul Finlandei cu o Fiesta WRC decorată diferit

Ford se va prezenta la startul Raliului Finlandei de săptămâna viitoare cu un design special al decorării de pe maşiniile de concurs, scrie automarket.ro.

Inspiraţi de culorile purtate anul trecut în raliul Franţei, cei de la Ford au decis ca cele două Fieste WRC prezente la startul Raliului Finlandei de săptămâna viitoare să poarte alte culori decât cele obişnuite. Schema de culori foloseşte albul şi negrul în detrimentul clasicului albastru Ford. Sponsorii au rămas aceiaşi, dar noua decorare scoate în evidenţă reclama la noile motorizări Ecoboost folosite de Ford pentru modelele de serie.

Această nouă decorare va fi folosită de Ford doar în Raliul Finlandei. Ulterior se va reveni la schema clasică de culori. Ford a mai folosită această strategie de marketing şi anul trecut când s-au prezentat la teste cu o Fiesta complet neagră, iar logo-urile sponsorilor erau marcate cu alb.

A fost atât de populară încât fanii au solicitat folosirea ei şi Ford i-a ascultat. Cele două Fieste WRC folosite anul trecut în Raliul Franţei au folosit aceas schemă de culori. Acum, Jari-Matti Latvala şi Petter Solberg vor lua startul în Finlanda la volanul a două Fiesta WRC ce culoare predominant albă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu