FORBES: Rapperul american Diddy este cel mai bogat artist hip hop din lume

Embed:

Rapperul american Diddy este cel mai bogat artist hip hop din lume. Cel puţin asta arată un clasament întocmit de revista Forbes, care menţionează că interpretul are o avere de 820 de milioane de dolari. 

Rapperul Diddy a devenit putred de bogat datorită mărcii de vodcă Ciroc și a articolelor de vestimentație Sean John, la care este acționar.

Pe locul doi în clasamentul celor mai bogaţi artişti hip hop din lume este Jay Z. Acesta are în conturi 810 milioane de dolari. Cele mai mari venituri, rapperul le înregistrează datorită acţiunilor pe care le deţine în serviciul de streaming de muzică Tidal.

Top trei a fost completat de artistul hip hop, Doctor Dre, care are o avere de 740 de milioane de dolari. În urmă cu mai mulţi ani, interpretul a vândut companiei Apple echipamente audio Beats. În urma acestei tranzacții, artistul a obținut trei miliarde de dolari.

Clasamentul a fost completat de Birdman şi rapperul canadian Drake. Împreună, cei mai bogați cinci artiști hip hop au o avere cumulată de 2,57 miliarde de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu