Fondatorul Wikileaks ameninţă cu noi dezvăluiri care o vizează pe Hillary Clinton

Fondatorul Wikileaks Julian Assange ameninţă cu noi dezvăluiri. Documente care o vizează pe Hillary Clinton, candidata democrată la Casa Albă, vor fi publicate chiar înaintea alegerilor din 8 noiembrie. Aceste noi informaţii ar putea avea un efect "important" asupra scrutinului, susţine Assange, potrivit B1 TV.

Julian Assange, care, din anul 2012 se află în ambasada Ecuadorului din Londra entru a evita extradarea în Suedia, a declarat pentru Fox News că Wikileaks examinează în prezent mii de pagini de documente care o privest pe Hillary Clinton.

Înaintea Convenţiei Democrate din iulie, Wikileaks a publicat aproximativ 20 de mii de Emailuri interne ale partidului Democrat, care au indicat o posibilă conspiraţie a unor lideri democraţi în favoarea lui Hillary Clinton, în timpul alegerilor primare. Preşedintele Comitetului Naţional Democrat, Debbie Wasserman-Schultz, a demisionat în urma acestui scandal.

Câteva zile mai târziu, Assange anunţa că Wikileaks deţine şi alte documente "legate de campania lui Hillary Clinton".

Assange a refuzat să spună în ce condiţii a obţinut Wikileaks acces la aceste informaţii. Rusia este suspectată de numeroşi experţi şi oficiali americani că s-a aflat în spatele operaţiunii, lucru care nu a fost exclus nici de preşedintele Barack Obama. Moscova a respins orice implicare în acest scandal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu