Focuri de artificii şi jocuri de lumini în culori. Sute de copii au urmărit PREMIERA spectacolului Groh Magnificul la Teatrul de păpuşi Guguţă

Embed:

Revelion cu eroi din poveşti pe scena Teatrului de păpuşi "Guguţă".

Sute de copii, împreună cu părinţii, dar şi profesorii lor, au urmărit premiera spectacolului, "Groh magnificul". Piesa i-a cucerit pe cei mici, întrucât pe scenă au fost focuri de artificii, un joc de lumini multi-colore şi nu a lipsit nici Moş Crăciun. 

Spectacolul "Groh magnificul" arată povestea a cinci animale: două veveriţe, un iepure şi doi purcei, care sunt în aşteptarea sărbătorilor de iarnă.

Aşa cum anul 2019 va fi cel al porcului, personajele principale au prevestit venirea lui Moş Crăciun.

"Personajul meu era cumva ca un exemplu pentru ei, că trebuie să fie cuminţi, să aibă grijă de natură, să împodobească brăduţul la timp", a spus Alina Zmeu, actriţă.

"Eu sunt un neîndemânatic, nu pot merge bine pe role, cad pe jos, am nevoie de ajutorul lor, ei încep să sară la bătaie. Ca până la urmă să ne împrietenim", a comunicat Constantin Ipati, actor.

În piesă, veveriţele şi iepurele au vrut să fure bradul şi sacul cu daruri al lui Moş Crăciun. La final, aceştia au primit o lecţie şi erau cât pe ce să rămână fără daruri. Moşul le-a mai dat însă o şansă.

Actorii spun că au muncit din greu la noua piesă, iar reacţiile copiilor le-a depăşit aşteptările.

"În spectacolul asta noi suntem mici copilaşi răi, egoişti, care vor să aibă ceva al lor. Până la sfârşit noi devenim buni, ascultători", a spus Daniela Cioclu, actriţă.

"Noi suntem proaspeţi veniţi la Guguţă şi e o experienţă nouă să joci în faţa copiilor. E diferit", a comunicat Cristian Golovca, actor.

Focurile de artificii şi prezenţa lui Moş Crăciun le-a provocat copiilor mari emoţii.

Elevii Liceului "Nicolae Sulac" din Capitală au rămas impresionaţi de eroii din poveşti:

"Mi-a plăcut spectacolul. Partea când veveriţele cu iepurele au luat sacul lui Moş Crăciun".

"Spectacolul a fost foarte interesant. L-am văzut pe Moş Crăciun şi toţi am fost fericiţi."

Spectacolul "Groh magnificul" va fi prezentat zilnic, până în data de 13 ianuarie. Biletele de intrare costă în jur de 80 de lei.

"Pregătim de fiecare dată câte un spectacol în premieră special pentru sărbătorile de iarnă. Încercăm să-i surprindem de fiecare dată", a declarat Gabriela Lungu, directorul Teatrului de păpuşi "Guguţă".

La final, copiii au primit daruri de la Moş Crăciun şi au avut parte de distracţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu