Focuri de armă şi 18.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră (VIDEO)

Embed:

Focuri de armă si 18.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din judeţul Botoşani. Marfa în valoare de 205.000 lei urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

În jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către localitatea Horodiștea, cărând în spate colete cu țigări.

Deși, poliţia de frontieră a efectuat somații legale de oprire, persoanele au abandonat coletele cu țigări și au fugit, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase şase focuri de avertisment în plan vertical.  

În urma inventarierii coletelor abandonate, a rezultat cantitatea de 18.000 de pachete cu ţigări (360.000 ţigarete), marca Ashima și Ritm, în valoare totală de aproximativ 205.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu