Focuri de armă pe malul Prutului. Un contrabandist, reţinut de poliţiştii de frontieră

Un moldovean în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să treacă ilegal peste frontiera de stat cu 5.125 de pachete de ţigări cu timbru de acciză Republica Moldova. Acţiunea a avut loc pe direcţia Bosia - Zagarancea, lângă malul râului Prut. 

Întrucât individul originar din din satul Valea-Mare, raionul Ungheni nu s-a supus somaţiei prin voce, poliţiştii de frontieră au executat patru focuri de armă în plan vertical, conform legislației în vigoare.

În cele patru colete transportate de bărbat au fost găsite 625 pachete de țigări Plugarul și 4.500 pachete – Ritm. Întreaga cantitate de țigări, valorificată la suma de 45.000 lei, a fost ridicată și depozitată la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni.

Din declarațiile tânărului moldovean, țigările au fost procurate de pe teritoriul R.Moldova și personal trebuia să le transmită peste frontieră în România, de unde persoane străine urmau să le preia.

În cazul dat, măsurile de investigație sunt continuate de către polițiștii de frontieră, cu scopul stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Moldoveanul este cercetat în stare de libertate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu