Focuri de armă la o florărie din Capitală. Un bărbat s-a certat cu vânzătoarea

 

 

Focuri de armă aseară pe strada Ion Creangă din Capitală. Supărat pe agenţii unei firme de pază, un bărbat scandalagiu a tras de 5 ori în pământ cu pistolul, după ce s-ar fi certat cu o florăreasă.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Vânzătoarea de la chioşcul de flori nu era astăzi la muncă, dar a acceptat să vorbească despre incident, la telefon. Femeia spune că pistolarul era în stare de ebrietate.

"A cerut flori, o întrebat la ce preţ e crizantema. Eu i-am spus. El a spus daţi-mi vă rog două. Eu am spus pentru ce trebuieşte dacă nu e secret. El spune trebuieşte pentru soţie. Eu, nu e normal aşa, luaţi, ori una, ori trei. Bine, eu iau trei, da îmi achiţi tu taxiul. Da cam din ce motiv, da eu nu am bani de trei crizanteme. Lângă noi era şi paza, taman se apropiase. O început a vorbi şi cu paza, da la pază o sărit şi la bătaie. El a scos arma şi a împuşcat în pământ", a spus vânzătoarea Olesea Sârbu.

O colegă a vânzătoarei spune că toţi cei prezenţi în zonă au intrat în panică.

"Cine nu se sparie, aşa împuşcături că s-a auzit tucma casele estea de alături s-a auzit."

Agenţii de pază l-au dezarmat pe individ şi au sunat la poliţie.

"Era pistol CZ, pe care îl deţinea legal. Când a parvenit apelul şi grupa operativă a venit la faţa locului, bărbatul era imobilizat de către agenţii de pază", a spus NATALIA STATI, ofiţer de presă Poliţia Capitalei. 

Poliţia a iniţiat un proces penal pe seama acestui caz. Bărbatul este cercetat în libertate şi riscă până la 7 ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu