Focuri de armă la Bălţi! Batalionul 22 a efectuat un exerciţiu de menţinere a păcii (VIDEO)

Embed:

Scene parcă desprinse din filme de acţiune au avut loc astăzi la centrul de instruire al brigăzii de infanterie motorizată Moldova din Bălţi. Aproximativ 150 de militari din Batalionul 22 de menţinere a păcii au exersat eliberarea ostaticilor, au respins atacuri şi au testat tehnica din dotare. 

Militarii au fost instruiţi timp de două luni de experţi militari din SUA şi România:

"Ne pregătim în continuu, în fiecare zi avem de învăţat ceva nou, pentru noi sunt benefice astfel de exerciţii pentru pregătirea noastră personală".

"În operaţiunile de menţinere a păcii permanent se schimbă ceva, apare ceva nou, mereu suntem în pregătire, de fiecare dată sunt chestii noi, care trebuie învăţate".

''Punctul de dislocare permanent este în Chişinău. Noi am verificat cum se vor descurca într-un centru de instruire care nu este cunoscut. Observatorii şi personalul care a evaluat din ţările NATO au dat diferite incidente 18 şi au monitorizat cum s-au isprăvit cu incidentele militarii moldoveni. Militarii noştri s-au isprăvit foarte bine", a declarat colonelul Comandamentului Forţelor Terestre, Ion Doneţco.

Acţiuniule au fost organizate cu ocazia aniversării a 15-a a Batalionului 22 de menţinere a păcii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu