FOCURI DE ARMĂ într-un local din sectorul Botanica! Un tânăr a fost împuşcat

Embed:

(UPDATE 09:06) Bărbatul care a tras are 28 de ani. Se află în stare conştientă la spital. Doctorii spun că viaţa pacientului este în afara oricărui pericol. Bărbatul a refuzat să discute cu presa, în schimb şi-a sunat prietenii. Actualmente este păzit de doi poliţişti.

(UPDATE 08:52) "Arma este de model CZ75 Compact. Cartuşul se afla deja în camera încărcătorului, individul astfel fiind gata să tragă. Persoana a fost transportată la spital după ce a fost rănită de poliţişti pentru neconformare. În timpul altercaţiilor, paza a fost nevoită să aplice gaze lacrimogene. Poliţistul care a tras este în funcţie de Căpitan şi lucrează în MAI din 2002", a explicat şeful serviciului de presă al Direcţiei Municipale a Poliţiei, Adrian Jovmir.

Foto simbol: m4carbine.net

(UPDATE 08:45) "Poliţia a activat în limitele legii, în acest caz. Cetăţenilor care poartă arme în zone de agrement trebuie impuse anumite restricţii. Trebuie să fie făcute schimbări în legislaţie. În ultimii ani s-a sfidat autoritatea poliţistului şi mulţi cetăţeni sunt obraznici în această privinţă", a precizat fost viceministru al Afacerilor Interne, Ghenadie Cosovan.

(UPDATE 08:35) "La faţa locului un grup de tineri petrecăreţi s-au luat la bătaie cu reprezentanţii unui serviciu particular de pază. Când a venit poliţia, unul dintre tineri a plecat spre maşina sa de lux de model BMW de unde a luat un pistol. Întorcându-se înapoi, acesta a îndreptat arma spre poliţişti. Fiind agresiv şi în stare de ebrietate, poliţiştii nu au riscat şi l-au rănit în picior după ce nu s-a conformat unui foc de avertizare. Tânărul are peste 25 de ani. Procurorii vor stabili ce pedeapsă va primi suspectul", a spus şef interimar al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc.

"Am mai avut sesizări din partea unor persoane că în acest local se întâmplă deseori lucruri neplăcute", a adăugat Cavcaliuc.

(UPDATE 08:32) Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, incidentul s-a întâmplat la ora 7:00. Un echipaj al poliţiei a fost solicitat pentru a documenta un caz de furt care s-a întâmplat în localul dat, însă inspectorii ajunşi acolo au fost implicaţi într-o ceartă cu bătăi.

(UPDATE 08:15) Potrivit informaţiilor trimise redacţiei de un cititor Publika.md, totul s-a întâmplat într-un local de pe strada Cuza Vodă. Zona a fost încercuită, iar la faţa locului sunt cel puţin 15 poliţişti.

(08:08) Focuri de armă au fost trase în această dimineaţă pe terasa unui local din sectorul Botanica al Capitalei. O persoană a fost rănită la picior şi este internată la Spitalul de Urgenţă.

DETALII COMPLETE în jurnalul orei 09:00 la Publika TV.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu