FOCURI DE ARMĂ în sectorul Râșcani. Persoane necunoscute AU TRAS în troleibuzele care circulau în apropiere de Circ (FOTO)

Persoane necunsocute au tras focuri din armă pneumatică în geamurile a două troleibuze ale Regiei de Transport Electric Chișinău. S-a întâmplat în această seară, în sectorul Râșcani al Capitalei.

Potrivit reprezentanților Primăriei Capitalei, totul s-a întâmplat pe Bulevardul Renașterii Nationale, lângă Circ. La fața locului s-au deplasat directorul Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi și oamenii legii.

Deocamdată nu se cunoaște cine sunt persoanele care au recurs la acest gest și motivul pentru care au tras focuri de armă în transportul public.

Troleibuzele au fost trase pe dreapta, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.

Potrivit unor martori oculari, în urmă cu trei ani, în aceeași zonă, o persoană a fost rănită în urma unui caz asemănător.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu