Focuri de armă în sectorul Buiucani al Capitalei. O persoană necunoscută a tras în geamul unui troleibuz de pe linia trei

Embed:

O persoană necunoscută a tras dintr-o armă pneumatică în geamul unui troleibuz de pe linia trei. Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Eugen Coca. În vehicul erau în jur de 10 de pasageri în momentul incidentului. Niciunul nu a fost rănit.

Ecaterina Cupţevici are abia o săptămână de când este taxatoare, femeia spune că îndată ce a văzut geamul spart a anunţat şoferul.

"Am auzit un zgomot şi repede şi i-am întrebat pe tineri ce s-a întâmplat, mi-au spus că cineva a împuşcat. Pasagerii s-au aşezat în altă parte. Am văzut o gaură şi m-am speriat", a spus taxatoarea.

"Era semaforul roşu şi mergem încetişor, când am auzit ce s-a întâmplat. Pe urmă s-a apropiat taxatoarea şi mi-a spus iată a crăpat o sticlă din spate la troleibuz. Pe urmă am apelat 112, am chemat poliţia. Cineva s-a distrat pur şi simplu de dimineaţă", a spus șoferul Marina Țâgănaș.

Potrivit Directorului Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi, paguba adusă se estimează la patru mii de lei.

" La faţa locului taxatoarea a comunicat poliţiştilor că a auzit un zgomot după care a văzut o fisură în geamul din spate a troleibuzului . Cazul dat este înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Buiucani. Urmează să fie identificată persoana care a comis fapta dată", a spus ofițer de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

După ce v-a fi stabilită identitatea făptaşului, acesta riscă până la trei ani de detenţie, o amendă de peste 52 de mii de lei şi muncă în folosul comunităţii de până la 240 de ore.

Un astfel de caz a mai fost înregistrat şi în noiembrie anul trecut, în sectorul Râşcani a Capitalei, când un necunoscut a tras focuri de armă în geamurile a două troleibuze.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu