FOCURI DE ARMĂ în Moldova! Cele mai răsunătoare cazuri care au perturbat liniştea publică

Embed:

În ultima perioadă, liniştea publică a fost perturbată în repetate rânduri. Presa a relatat despre mai multe incidente, care s-au soldat cu ameninţări sau chiar cu focuri de armă în locuri publice.

La sfârşitul lunii aprilie, pe traseul Chișinău-Orhei, în apropiere de comuna Stăuceni, doi șoferi s-au luat la întrecere, după ce unul dintre ei i-a tăiat calea celuilalt. După o ceartă, un conducător auto a tras un foc de avertizare în aer dintr-o armă pe care o deținea legal.

Poliția a deschis un dosar penal pentru huliganism.  

Tot în luna aprilie, un bărbat din Drochia, care suferea de o boală incurabilă, s-a împuşcat chiar în faţa spitalului raional. Potrivit poliţiei, el nu avea permis de port-armă.

La începutul lunii martie, primarul satului Pecişte, raionul Rezina, Tudor Bivol, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost rănit dintr-o armă. Potrivit poliţiei, primarul a auzit împuşcături şi a alertat poliţistul din localitate. Cei doi au mers să vadă cine a tras, iar la solicitarea să predea arma, persoana a tras în direcţia primarului.  

În luna ianuarie, un tânăr de 29 de ani a amenințat angajații Autogării de Nord din Capitală cu o armă, după ce nu a fost lăsat să intre pe teritoriul unei parcări cu plată pentru că a refuzat să achite taxa de cinci lei.

Poliţia a deschis un dosar pentru huliganism.  

În septembrie 2014, o stradă dintr-o suburbie a Capitalei a fost scena unor confruntări cu focuri de armă. Un bărbat a deschis focul și a rănit şapte persoane, printre care polițiști și reprezentanți ai autorităților locale, care au venit să-i ceară socoteală pentru că a blocat strada neautorizat.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul deţinea arma ilegal.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu