Focuri de armă în Gara Bruxelles-Midi. Poliţia a deschis o anchetă

Panica a pus stăpânire scurt timp pe Gara Bruxelles-Midi, miercuri seara, după ce un bărbat a tras un foc de armă în jos și a fugit, fără ca cineva să fi fost rănit, potrivit Le Soir, iar poliția căută suspectul, scrie ziare.com.

O anchetă a fost lansată de către poliția căilor ferate, scrie AFP. Faptele s-ar fi petrecut către ora locală 17.15 (18.15, ora Moldovei) și au fost filmate. Poliția ar viziona înregistrarea.

Un expert balistic și laboratorul poliției s-au dus la fața locului. În imagini surprinse de camere de supraveghere apare un bărbat care trage "un foc de armă în pământ", apoi fuge, imediat, a precizat Parchetul din Bruxelles într-un comunicat.

Un cartuş a fost găsit, iar un perimetru de securitate a fost instituit. Detonarea a provocat panică, o scurtă perioadă de timp, iar unii călători care stăteau la masă în sală au răsturnat mesele pentru a fugi, potrivit unor mărturii pe rețele de socializare.

Potrivit parchetului, "mai multe persoane au părăsit gara panicate". Gara și toate căile de acces au fost redeschise, însă două zone din gară nu erau accesibile călătorilor.

Traficul feroviar nu a fost întrerupt.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu