FOCURI DE ARMĂ în București. Un HOȚ prins de RADAR a sărit în râu ca să scape de polițiști (VIDEO)

Embed:
Un hoț a fost prins cu focuri de armă, după ce a sărit în râul Dâmbovița ca să scape de polițiști. Tânărul nu avea permis de conducere și a fost depistat de radar.

Incident grav în Capitală. Doi agenți ai Brigăzii Rutiere care se aflau, vineri, în jurul orei 17.15, în zona Splaiul Unirii - Târg Vitan cu aparatul radar Trucam, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul acestuia a refuzat să oprească, transmite Poliția Capitalei.

Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului dar șoferul a abandonat mașina în apropiere de Șoseaua de Centură și a sărit în râul Dâmbovita. A ieșit pe celălat mal, dar polițiștii au continuat urmărirea lui. A fost prins după aproximativ 500 metri de malul apei. Agenții l-au imobilizat și încătușat. Șoferul a fost identificat, are 24 de ani și nu posedă permis de conducere, scrie evz.ro.

Pe parcursul urmăririi unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare tragând un foc de avertisment în plan vertical. Nicio persoană nu a fost rănită. Tânărul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu