Foc într-un bloc din Buiucani. Locatarii, speriaţi de faptul că nu au sisteme de stingere a incendiilor

Locatarii unui bloc din Buiucani reclamă faptul că blocul în care locuiesc nu este dotat cu sisteme de stingere a incendiilor, asta după ce, pompierii și salvatorii au fost alertați, ieri, să intervină pentru a lichida un incendiu dintr-un spațiu comercial din sectorul Buiucani al Capitalei, care a pus în pericol viaţa mai multor cetăţeni.

Avocatul Vadim Vieru scrie pe o reţea de socializare despre acest incendiu şi despre faptul că respectivul bloc locativ nu este dotat cu sisteme de stingere a incendiilor.

"Azi în sectorul Buiucani a fost incendiată o încăpere nelocativă de la parterul unui complex de 12 etaje. Datorită reacției operative a pompierilor, incendiul a fost lichidat operativ și un om  a fost salvat.

Postarea mea este despre altceva. Acest bloc locativ nu este dotat cu sisteme de stingere a incendiilor (hidranţi, etc.) şi ventilare pentru situații excepționale. Şi da, blocurile locative au fost date în exploatare. Cineva a semnat, chiar dacă nu trebuia. Și sunt mai mult ca sigur că situația e similară în 90 % din clădirile locative cu multe etaje din municipiu.

Corupția o să ne omoare într-o zi", a scris pe o reţea de socializare, Vadim Vieru, avocat.

Pompierii au intervenit la timp şi au slavat viaţa unui om. Din fericire focul nu a cuprins etajele de mai sus.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu