Foamea a perturbat munca deputaților: Speakerul, nevoit să anunţe o pauză mai devreme de ora 12

Embed:
Foamea a perturbat ieri munca deputaților. Unii aleşi ai poporului au flămânzit chiar în timpul şedinţei plenare a Parlamentului. Spicherul Zinaida Greceanîi a fost nevoită să intervină de câteva ori ca să le amintească legislatorilor că trebuie să respecte regulamentul şi a anunţat o pauză cu 10 minute mai devreme de ora 12.

Şedinţa Parlamentului a început la ora 10.00. La nici o oră după asta, scaunele deputaţilor au început, unul câte unul, să se golească.

SNC "Nu vă duceţi înainte de vreme la pauză fiindcă la ora 12 anunţăm pauză aşa că nu vă grăbiţi să luaţi masa înainte de vreme", a spus preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Chiar şi aşa deputaţii continuau să plece în timp ce în plen urma să fie prezentat proiectul politicii bugetar-fiscale.

"Eu vă propun următoarea modalitate, peste jumătate de oră, peste 25 de minute, noi avem deja două ore când muncim şi văd că deputaţii tot câte unu se duc la cantină. Ascultăm raportul ministrului Finanţelor, prezentarea ministerului Finanţelor. Anunţăm pauză de o oră, pauză de o oră la masă haideţi să respectăm regulamentul", a spus preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

După ce ministrul Finanţelor a prezentat proiectul politicii bugetar-fiscale, a fost anunţată pauza mult aşteptată chiar cu zece minute mai devreme de ora 12.00.

"Domnule prim-ministru, stimaţi colegi după cum a fost înţelegerea vă rog să luaţi loc runda de întrebări răspunsuri după pauză. Se anunţă pauză. Pauză pâna la ora 13.00, mulţumim"  a spus preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu