FMI reia finanțarea pentru Moldova: Reacția DISPERATĂ a mafiotului fugar Viorel Țopa la reușita Guvernului

Embed:

Mafiotul fugar Viorel Țopa, care stă împreună cu Victor Țopa în spatele Platformei DA, a reacționat dur când a aflat că FMI a semnat acordul de asistență financiară cu Republica Moldova, iar astfel, Guvernul a reușit deblocarea finanţărilor externe.

"Este un dezastru unde a ajuns reputația acestei instituții, de aceea nu e de mirare că țările se grăbesc să scape de ea. După cum se manifestă în Moldova, ea se încadrează în definiția "ORGANIZAȚIILOR CARE FINANȚEAZĂ TERORISMUL"", a scris Viorel Țopa pe o rețea de socializare.

PUBLIKA.MD amintește că Fondul Monetar Internațional (FMI) a aprobat programul de finanţare pentru ţara noastră. Decizia a fost luată ieri, în cadrul Consiliului de Directori al FMI, cu vot unanim. Acordul prevede o finanţare de aproximativ 180 de milioane de dolari, pentru o perioadă de trei ani. 

"Aprobarea acordului cu FMI este un moment de start al reformelor profunde, sprijinite de expertiza internațională, un angajament pe care l-am făcut în faţa partenerilor externi şi pe care îl vom respecta. Un alt efect important al faptului că avem program cu FMI, este deblocarea finanțărilor externe și relansarea economică a ţării", a declarat premierul, Pavel Filip.

"Am ieșit din criză. Ne îndreptăm spre o perioadă de stabilizare economică", a declarat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Citește și: DETALII despre noul program de finanţare cu FMI. Declaraţiile lui Filip şi Candu (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu