FMF: Cei care vor organiza meciuri trucate vor putea fi suspendaţi pe viaţă din activitatea fotbalistică

Embed:

Sancţiuni drastice pentru aranjarea meciurilor în Moldova. Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de fotbal a aprobat suplimentul la Codul Disciplinar. Astfel, cei care vor organiza meciuri trucate vor putea fi suspendaţi pe viaţă din activitatea fotbalistică.

Pentru încercarea de a aranja un meci în competiţiile organizate sub egida Federaţiei Moldoveneşti Fotbal, Comitetul de Disciplină va amenda persoanele respective cu sume cuprinse între 20 mii lei şi 200 mii lei.

Deseamena, jucătorii implicaţi în manipularea rezultatului unui meci vor putea fi suspendaţi din activitatea fotbalistcă de la unu la trei ani sau chiar se poate ajunge şi până la suspendare pe viaţă. Echipele care vor face blaturi vor fi depunctate şi li se vor anula trofeele cucerite. La fel cluburile riscă suspendarea din campionat sau retrogradarea într-o cu o divizie mai inferioară.

Persoanele care vor fi implicate în meciuri trucate şi care vor anunţa reprezentanţii federaţiei despre astfel de cazuri ar putea scăpa fără a fi sancţiona.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu