FMF a amendat 6 cluburi din Divizia Naţională. VEZI topul celor sancţionaţi

Embed:

34 de mii de lei! Atât va aduna Federaţia Moldovenească de Fotbal din amenzile date cluburilor din Divizia Naţională. Comitetul de disciplină a sancţionat şase echipe pentru abateri de la regulament în timpul meciurilor din primele etape de la reluarea campionatului.

Campioană la sacţiuni a devenit FC Costuleni. Antrenorul echipei, Velizar Popov, a fost suspendat o etapă şi amendat cu două mii de lei pentru că a părăsit zona tehnică în timpul meciului cu FC Tiraspol. De altfel, şefii clubului vor fi nevoiţi să mai scoată din buzunar încă 10 mii de lei, pentru că tehnicianul bulgar a criticat şi arbitrii.

Aceeaşi sumă o va plăti şi Dacia pentru comportamentul provocator al suporterilor în timpul meciului cu Sheriff. Olimpia la fel a fost amendată din cauza fanilor, doar cu trei mii de lei. Academia şi Iskra au fost sancţionate din cauza lipsei de Fair Play al jucătorilor în meciurile din etapa a 19-a. Iar Rapidul va da cinci mii de lei pentru că nu a asigurat protecţia oficialilor în timpul partidei cu Zimbru.

Oficialii celor şase cluburi au la dispoziţie şapte zile pentru a contesta decizia Comitetului de Disciplină al Federaţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu