Floyd Mayweather şi Conor McGregor se vor întâlni în ring pe 26 august

Embed:

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au oferit un spectacol de zile mari la conferinţa de presă dedicată întâlnirii celor doi în ringul de box programate pentru 26 august, la Las Vegas.

Pugilistul şi luptătorul de arte marțiale mixte s-au îmbrâncit şi au avut un schimb de replici dure.

Cei doi se vor confrunta într-o partidă de box, fiecare dintre ei trebuind să aibă la gongul de start aceiași greutate, fixată la 69 de kilograme și 800 de grame.

"El s-a bătut cu unii care, pur și simplu, s-au ferit de el. Eu nu am nici urmă de frică faţă de el. Nu mă sperie acest set de reguli care fac dintr-o luptă bărbătească abia o jumătate sau numai un sfert din ea. Dacă am fi disputat o partidă adevărată, atunci duelul nu ar dura mai mult de o singură rundă", a afirmat luptătorul de arte marţiale mixte, Conor Mcgregor.

"Nu mai sunt acel boxer care eram acum 10 ani, nu mai sunt acel boxer care eram acum 5 ani, nu mai sunt acel boxer cum a fost acum 2 ani, dar sunt capabil să te bat.Tu o să arborezi stegulețul alb. Ai la dispoziţie două soluţii de a părăsi ringul, îţi garantez: prima - pe spate, a doua - pe burtă. Te las să alegi. Cum ai prefera?", a declarat boxerul, Floyd Mayweather.

Preţul biletelor pentru această încleștare în ring variază între 500 şi 10 mii de dolari. Partida va avea loc pe "T-Mobile Arena", sală cu capacitate de 20 de mii de locuri.

Floyd Mayweather are 40 de ani şi s-a retras din activitate în septembrie 2015, după ce a fost campion mondial în cinci categorii de greutate diferite şi a rămas neînvins la profesionişti, el reuşind să se impună în toate cele 49 de dispute avute. În vârstă de 28 de ani McGregor are în palmares 21 de victorii şi trei înfrângeri în MMA.

El este marea vedetă a circuitului UFC, cea mai importantă promoţie de arte marțiale mixte. Irlandezul deţine centura de campion în categoria uşoară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu