Florin Piersic, despre Dorin Chirtoacă: De unde să ştiu eu că puţoiul ăla este primarul Chişinăului (VIDEO)

Embed:

Renumitul actor român Florin Piersic a spus că nu-l cunoştea pe edilul capitalei Dorin Chirtoacă până la un spectacol după care primarul s-a apropiat de el. Proaspătul cetăţean al Republicii Moldova, Florin Piersic, a fost invitatul special al emisiunii Ţara lui Dogaru de la PublikaTV.

"În momentul în care eu m-am prezentat a venit primarul Chişinăului. Eu de unde să ştiu mă că puţoiu ăla e primar de Chişinău. Un puşti, un drăguţ cu un coş plin cu piersici şi un buchet de flori", a spus actorul Florin Piersic.

Publika.md menţionează că potrivit Dicţionarului Explicativ al limbii române, în unele regiuni ale României expresia "puţoi" înseamnă băietan, flăcău.

Artistul Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj. Publicul de teatru îl cunoaşte pentru rolurile în spectacole precum "Act veneţian", "Zbor deasupra unui cuib de cuci", sau "Străini în noapte". Piersic şi-a jucat primul rol într-un film în 1957, în pelicula "Ciulinii bărăganului". Ulterior, publicul l-a cunoscut în roluri epice precum cel al lui Harap Alb, Mărgelatu sau Damian Jder.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu