Florin Andone, despre meciul cu Real Madrid

Florin Andone, internaționalul român legitimat la clubul Galatasaray Istanbul, este fascinat de atmosfera de la meciurile de fotbal din Turcia.

Atacantul, care a jucat anterior numai la cluburi din Spania şi Anglia, recunoaște că trăieşte clipe de nedescris atunci când intră în teren în tricoul Galatei.

"Nu am simţit niciodată ceea ce simt aici. În Turcia, oamenii trăiesc şi mor pentru fotbal. Pentru ei, fotbalul este viaţa, este totul. La urma urmei, trebuie să înţelegi că joci la o echipă precum Galatasaray, care este cam ceea ce-i Realul Madrid sau Barça în Spania", a afirmat atacantul Galatasaray Istanbul, Florin Andone.

În ultima etapă din Superliga Turciei, Andone a marcat primele sale două goluri în tricoul lui Galatasaray, care a învins pe Sivașspor cu 3-2. Acum, jucătorul român aşteaptă cu nerăbdare meciul "Galatei" cu Real Madrid din Liga Campionilor, care se va disputa chiar la Istanbul.

"Nu ne este frică de Real Madrid, deși avem tot respectul faţă de ei. Toată lumea vorbeşte despre importanţa acestei partide, care va fi una foarte dificilă. Ştim că Real Madrid este o echipă mare, ştim că este regina Ligii Campionilor în ultimii ani, ştim ce reprezintă acest club, dar! Noi jucăm acasă. Vom avea susţinerea suporterilor noştri și mai avem şi noi o formaţie destul de bună, competitivă", a spus atacantul Galatasaray Istanbul, Florin Andone.

Partida dintre Galatasaray Istanbul şi Real Madrid se va juca în astă-seară şi va fi televizată în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

loading...

Lasă un comentariu