Florile s-au vândut ca pâinea caldă la piaţa din Calea Basarabiei (VIDEO)

Embed:

Îndrăgostiții au împânzit aseară piața de flori de la Calea Basarabiei, pentru a-și surprinde iubitele chiar la miezul nopții. Comercianții au venit cu oferte pentru toate buzunarele, iar unii dintre ei au pregătit și câteva compoziții florale.

Un tânăr din capitală a cumpărat un buchet uimitor pentru prietena sa. Pentru 51 de trandafiri, acesta a scos din buzunar peste două mii de lei:  "Aceste flori sunt pentru iubita mea care se numește Diana Brescan. Sunt procurate din suflet și o iubesc mult."

Mulți dintre bărbați au ţinut să le facă o surpriză soţiilor lor:  

"Am o soție pe care o iubesc foarte mult. Țin la ea. Îi doresc să fie mereu stimată. - De ce ați venit acum seara după flori și nu dimineață? - Păi să fie o surpriză."

"Pentru soția mea cea dragă, Olga. Mâine trebuie să plec la Ungheni foarte dimineață și seara mi s-a părut că o să fie mai puțină lume. Se simte că s-au mai scumpit, cam 50 lei la trandafir. Aceștia erau 35, acum sunt 45."

"Tu pentru mine ești minunată. Te iubesc"

"Pentru mama. Mama te iubesc. "

Comercianții spun că vânzările au crescut uimitor, iar prețurile au fost ridicate nesemnificativ: 

"Trandafiri, lalele, crizanteme. Crenguța 25 și laleaua 13. Nu diferă mult tare, cu un leu, doi acolo, al floare. "

Cel mai ieftin buchet putea fi cumpărat cu 25 de lei, iar cele mai scumpe au fost compozițiile florale care ajung până la 500 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu