Flori şi mesaje de condoleanţe în memoria Regelui Mihai I. Doritorii sunt așteptați la sediul Ambasadei României (FOTO)

La Chișinău a fost deschisă o Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României. La Ambasadă au venit mai mulţi oficiali cu flori pe care le-au lasat in fata misiunii diplomatice si au scris mesaje de condoleante pentru Familia Regală.

Doritorii care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale, sunt așteptați la sediul Ambasadei României.

"Vom deschide la Ambasada României la Chișinău o Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României.
Cetățenii Republicii Moldova care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale, sunt așteptați la sediul Ambasadei României, la sediul din Strada București 66/1, în zilele de 15 și 16 decembrie 2017, în intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00 - 16.00.
În data de 14 decembrie 2017, în aceleași intervale orare sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice centrale din Republica Moldova, ai partidelor politice parlamentare si extra-parlamentare, precum și membrii corpului diplomatic acreditat.
Guvernul României a decis declararea zilelor de 14, 15 și 16 decembrie 2017 zile de doliu național pe întreg teritoriul României", a anunţat pe pagina sa de Facebook, Daniel Ioniță, ambasadorul României la Chişinău.

Regele Mihai al României a murit la reședința sa din Elveţia. Anul trecut, monarhul s-a retras din viața publică, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Regele Mihai a fost răpus de leucemie la vârsta de 96 de ani.

Guvernul României a decis declararea zilelor de 14, 15 și 16 decembrie zile de doliu național pe întreg teritoriul României. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu