Florarii au majorat preţurile de Ziua Îndrăgostiţilor. AFLĂ cât costă un buchet în pieţele din capitală

Embed:

Goana după cadouri pentru iubite şi iubiţi este pe ultima sută de metri. Unii au cumpărat de aseară buchetele de flori, iar alţii au venit la piaţă dis-de-dimineaţă. Cu această ocazie, comercianţii au dublat comenzile, dar au majorat şi preţurile.

Unii bărbaţi au venit la piaţă din ajunul Sfântului Valentin, pentru a evita cozile din timpul zilei.

"Am decis ca de această dată să fie un buchet din flori de primăvară. Nu contează cât costă florile, important este să fie frumoase şi să-i placă soţiei", a spus un bărbat.

"Mă gândesc să cumpăr trandafiri fiindcă sărbătoarea este dublă: ziua de naştere şi 14 februarie", a adăugat un alt bărbat.

"Sunt pentru femeile de la lucru. Cumpăr de astăzi deoarece sunt fete care lucrează astăzi şi mâine nu o să le văd", a mărturisit un domn.

Vânzătorii spun că au dublat comanda de flori pentru Ziua Sfântului Valentin.

"În primul rând trandafirii, desigur, dar se găsesc care doresc şi frezie. Frezia sigur că miroase mai frumos şi este mai gingaşă.  Preţurile sunt diferite, depinde de floare şi depinde de buchet", a declarat o vânzătoare.

"20-15 lei, depinde de înălţimea lalelei. Trandafirii de la 40 până la 50 de lei. Ne-am pregătit şi am comandat mai multe flori, poate încă o dată mai mult. Preţul rămâne standard, în principiu poate se ridică un pic, plus minus 5%, 10% se ridică, deoarece e sărbătoare", a menţionat un comerciant.

Preţul pentru un buchet de flori variază între 100 şi 600 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu