Fiul unui magnat arestat pentru hărțuire și furtul unui autoturism. Este ȘOCANT cui aparține mașina

Fratele mai mic al lui Paris Hilton, moștenitoarea imperiului hotelier Hilton, este cel puțin la fel de controversat ca sora lui, care făcea deliciul presei de scandal acum un deceniu.

Conrad Hilton a fost arestat sâmbătă pentru furtul unui autoturism și încălcarea unui ordin de restricție care îi interzice să se apropie de fosta lui iubită, notează realitatea.net.

Conrad Hilton a recidivat în acest weekend, fiind acuzat de Hunter Salomon că a încălcat ordinul de restricție pe care aceasta îl obținuse împotriva lui încă din 2015 și a furat autoturismul tatălui ei.

Cauțiunea a fost stabilită la 60.000 de dolari, dar nu se știe dacă acesta a contactat un avocat încă.

Este a doua oară când Hilton dă buzna peste fosta iubită și este arestat din această cauză. Altă dată, el a fost reținut pe un aeroport, pentru tulburarea liniștii publice, după ce a fumat marijuana în toaleta avionului, apoi a început să amenințe cu moartea pasagerii din avion.

Hunter Salomon este fiica fostului iubit al surorii lui Conrad, nimeni altul decât Rick Salomon, protagonistul filmului pentru adulți "One Night in Paris", care a circulat pe Internet în 2004, propulsând-o pe Paris Hilton în panoplia starletelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu