Fiul actorilor Vanessa Paradis şi Johnny Depp este grav bolnav

Fiul actorilor Vanessa Paradis şi Johnny Depp, Jack, în vârstă de 16 ani, este grav bolnav, potrivit presei franceze. Paradis şi Depp au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani, scrie news.ro, potrivit Digi24.ro.

Actriţa, care de la despărţirea de starul hollywoodian a apărut mai rar în public, însă a jucat în peste zece filme în ultimii şase ani, a lipsit de la premiera celui mai recent proiect cinematografic din distribuţia căruia face parte - "Un couteau dans le coeur" - din cauza stării de sănătate a fiului ei.

"Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi, aici, în seara aceasta", a spus regizorul filmului, Yann González, la proiecţia de la Paris. "Este nevoită să lipsească din cauza unor probleme grave de sănătate cu care se confruntă fiul ei", a mai spus el, fără a oferi detalii, citat de Public.

În acest timp, Johnny Depp se află în Europa împreună cu trupa The Hollywood Vampires, cu care a concertat recent în Germania.

John Cristopher Depp, alintat Jack, a împlinit vârsta de 16 ani în luna aprilie şi este singurul membru al familiei care nu s-a aflat în lumina reflectoarelor până acum. Sora lui, modelul şi actriţa Lily-Rose, în vârstă de 19 ani, a colaborat deja cu case precum Chanel, a cărei ambasadoare este, şi a apărut pe copertele unor reviste ca Vogue Japonia şi Elle Franţa.

Cântăreaţă, actriţă şi fotomodel, Vanessa Paradis - născută pe 22 decembrie 1972 - a primit, la vârsta de 17 ani, premiul César pentru Tânără Speranţă pentru rolul din filmul "Noce blanche", de Jean-Claude Brisseau.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este actor, regizor, producător şi muzician, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune "21 Jump Street". Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu