Fitness într-un parc din Capitală. Zeci de femei fac mişcare în aer liber (VIDEO)

Embed:

Doriţi să scăpaţi de kilogramele în plus sau să vă tonifiaţi corpul, dar nu aveţi bani ca să mergeţi la sală? Ei bine, acum puteţi face acest lucru absolut gratuit datorită unei instructoare de fitness care organizează ore de sport în aer liber. Femeia şi echipa sa de antrenori poate fi găsită de trei ori pe săptămână în parcul "Valea Morilor". 

Natalia are 48 de ani, iar sportul a făcut parte mereu din viaţa sa. Mai exact, până în momentul în care a adus pe lume un copil.

"Mă apropiam de vârsta de 46 de ani şi înţelegeam că nu mai pot să mă dedic sportului. Aveam deja şi un copil şi am considerat că e mai corect să stau acasă, să-mi pregătesc copilul pentru şcoală", a spus antrenoarea de fitness, Natalia Ripcinscaia. 

Fostele cliente ale instructoarei nu au vrut să se împace însă cu această idee şi au venit cu o propunere, care i-a fost pe plac Nataliei.

"Le-am propus fetelor să ne antrenăm într-o sală. Antrenamentele ar fi costat 50 de lei pentru o oră, dar ele au refuzat. Mi-au spus că vor să facă sport în aer liber", a mai spus antrenoarea.

În scurt timp, numărul doritorilor de a participa la cursuri a început să crească simţitor.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu