Firefox vine cu propria aplicaţie de mesagerie

Cea mai nouă actualizare Firefox pentru desktopversiunea 41, aduce o nouă aplicaţie intergrată de mesagerie instant, care are la bază Firefox Hello, tehnologia de apelare video, care a fost prezentată anul trecut, scrie noobz.ro.

"Firefox Hello Beta, dezvoltat cu partenerul nostru Telefónica, este sistemul integrat de comunicaţii integrat direct în browser şi va permite acum trimiterea mesajelor instant atunci când te afli într-o conferinţă video în Firefox pentru Windows, Mac şi Linux, explică reprezentanţii Mozilla.

Noua funcţionalitate a fost lansată în acelaşi mod ca şi aplicaţie Hello de apelare video: dai click pe un emoticon smiley, de pe bara de utilităţi. Diferenţa este că acum poţi tasta în timp ce eşti în conferinţa video.

Ca şi până acum, poţi să te loghezi pe contul Hello, dar nu trebuie neapărat, ci poţi trimite mesaj anonim, prin distribuirea unui link celui cu care vrei să te conversezi. În curând va exista suport şi pentru sistemul de operare Android.

Acum există şi posibilitatea de a seta o poză de profil prin intermediul aplicaţiei desktop, pentru ca interlocutorii să ştie cu cine poartă conversaţia. Mai există şi alte actualizări şi probleme care au fost remediate.

Pentru cei care doresc să testeze capacităţile mesageriei, actualizarea ar trebuie să fie realizată automat, dar dacă nu ai Firefox instalat, poţi descărca programul de pe site-ul oficial Mozilla.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu