Fiodor Ghelici: Azi Dodon aduce genți cu bani, de ce nu face nimic Procuratura Generală. Voi face o adresare să verifice acest lucru

Președintele Asociației obștești "Moldova Mea" Fiodor Ghelici susține că Igor Dodon de mult trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al țării. Totodată, în cadrul unei conferințe de presă Ghelici a declarat că va face o adresare la Procuratura Generală pentru a verifica finanțarea partidului condus de Dodon.

"Dodon de mult timp dacă avea "soviste" îşi dădea demisia. El a spus deschis că primise 700 de mii de dolari lunar, eu nu sunt jurist, dar într-o ţară civilizată, să vezi că partidul este finanțat de altcineva, președintele îşi dădea demisia. Mă adresez şi voi face o adresare la Procuratura Generală, să verifice acest lucru".

Potrivit lui Fiodor Ghelici societatea civilă nu îl vrea pe Dodon președinte și susțin alegerile anticipate din 6 septembrie 2019.

"Azi Dodon aduce genți cu bani, de ce nu face nimic Procuratura Generală. Noi societatea civilă suntem pentru alegeri prezidențiale anticipate, nu-l vrem pe Dodon."

PUBLIKA.MD amintește că, ieri, Pavel Filip, în calitate de preşedintele interimar, a semnat un decret prin care în data de 6 septembrie vor fi organizate alegeri prezidențiale anticipate. 

CITEȘTE ȘI: PAVEL FILIP A SEMNAT DECRETUL: 6 SEPTEMBRIE, ALEGERI ANTICIPATE