Finala Ligii Campionilor, urmărită cu sufletul la gură de microbiștii din Chișinău

Embed:

Finala Ligii Campionilor a fost urmărită cu sufletul la gură de microbiștii din Chișinău. Sute de suporteri au vizionat în fața unui ecran-gigant partida dintre Real Madrid și FC Liverpool. Ei au fost alături de echipele lor favorite de la primul până la ultimul fluier.

Unul dintre suporteri a reușit să ghicească scorul final al meciului de la Kiev:

"- 3-1 pentru Real

- Cine o să marcheze, cum crezi?

- Două Ronaldo și unu Isco

- Cum ți se pare atmosfera de aici?

- Foarte excelentă."

Finala Ligii Campionilor a fost urmărită cu mare atenție și de fotbaliștii echipei noastre naționale de fotbal.

"Partida a fost super. Real a arătat că are mai mulți jucători de performanță care pot să decidă meciul. Bale a ieșit la schimb și a marcat două goluri", a spus mijlocașul naţionalei, Alexandru Gaţcan. 

"Cred că Real Madrid a dominat, deși eu eram fan Liverpool. Greșelile din păcate din partea portarului, dar asta se întâmplă. Nu fiecare jucător are posibilitatea să joace în finală și poate emoțiile l-au copleșit", a spus atacantul naţionalei, Radu Gânsari. 

"A fost o partidă interesantă și spectaculoasă. Ambele echipe prestează un fotbal bun. Din cauza greșelilor comise de portarul echipei Liverpool, Real Madrid a câștigat. Toți fotbaliștii greșesc, însă cu toate acestea Liverpool a făcut o figură bună", a spus mijlocaşul naţionalei, Eugen Cociu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu