"Finala" din semifinalele. Arsenal Londra va primi replica lui Atletico Madrid

Embed:

În această seară va avea loc "finala" din semifinalele Ligii Europei. La Londra, Arsenal va primi replica lui Atletico Madrid. "Tunarii" au reuşit să înscrie 29 de goluri în acest sezon în cea de-a doua competiție fotbalistică inter-cluburi din Europa.

De partea cealaltă, madrilenii nu au marcat atât de mult, însă s-au impus în 22 din ultimele 26 de partide disputate în Europa League.

"Sunt două echipe cu o istorie bogată în cupele europene. Ei au un antrenor extraordinar care a obţinut multe cu acest club în trecut şi încă o mai face şi în prezent. Singurul lucru ce contează acum este să ne concentrăm asupra unui adversar periculos, în atac avându-l pe Lacazette, iar pe Ozil şi Ramsey la mijloc. Sunt periculoşi în toate compartimentele. Noi trebuie să jucam în zonele în care ne simţim confortabil şi trebuie să o facem bine", a declarat antrenorul Atletico Madrid, Diego Simione.

Fostul mijlocaş al generaţiei de aur al lui Arsenal Londra, Ray Parlour, ştie de ce au nevoie elevii lui Arsene Wenger pentru a-i elimina pe spanioli.

"Atletico este favorită. Acasă Arsenal poate învinge pe oricine. Echipa trebuie să muncească mult la meciurile din deplasare. Generaţia mea a avut mai mulţi lideri în echipă. Câţiva au jucat foarte multe partide importante. Koscielny a jucat în multe meciuri mari la naţională. Ozil a jucat finala Cupei Mondiale. Aceşti băieţi trebuie să-şi asume responsabilităţi acum. Doar aşa ne putem califica", a spus ex-fotbalistul Arsenal Londra, Ray Parlour.

Partida dintre Arsenal Londra şi Atletico Madrid se va disputa de la 22 şi 5 minute şi va fi în direct la CANAL 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu