Finala Cupei Stanley: New York Rangers a obţinut prima victorie în faţa formaţiei Los Angeles Kings

Embed:

New York Rangers a obţinut prima victorie în faţa formaţiei Los Angeles Kings în finala Cupei Stanley. Echipa antrenată de Alain Vigneault a învins cu 2-1, iar scorul general a devenit de 3-1 în favoarea formaţiei din Los Angeles.

New York Rangers a deschis scorul în cea de-a patra partida din finala Cupei Stanley cu Los Angeles Kings după doar şapte minute, marcatorul fiind Benoit Pouliot. Rangers şi-a dublat avantajul la începutul perioadei a doua prin Martin Saint Louis. Oaspeţii au reuşit să reducă din diferenţă peste doar minute prin Dustin Brown. Acesta a stabilit şi scorul final de 2-1.

New York Rangers a obţinut prima victorie în finala cu Los Angeles Kings, iar scorul general a devenit 3-1 pentru "regi". Los Angeles Kings a învins în primele trei meciuri cu scorul de 3-2 5-4 şi 3-0.

Astfel, formaţia de Los Angeles mai are nevoie de încă o victorie pentru a câştiga Cupa Stanley. Los Angeles Kings a câştigat ultima dată trofeul în 2012, în timp ce New York Rangers a ajuns în finală pentru prima dată după 1994. Meciul cinci al finalei va avea loc sâmbătă dimineaţă, la Los Angeles.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu